Sitemap
 
         
Trenutno online 31 korisnika

Dyno Test
SM chip tuning Vam sa ponosom predstavlja naš DYNO system za mjerenje snage motora preko točkova.Mi smo prvi u Bosni i Hercegovini koji posjeduju sistem za mjerenje snage a i u širem regionu smo prvi koji imamo potpuno nov sistem koji je proizveden 2009 godine i kao takav garantuje 100% preciznost prilikom mjerenja.
Naš sistem predstavlja zadnju riječ tehnike,proizveden je od strane BAPRO s.r.l. kompanije koja se bavi isključivo razvojem i proizvodnjom dyno sistema i predstavlja sistem koji je najkvalitetniji trenutno na svijetskom tržištu.
Bapro sisteme u svojim fabrikama posjeduju najveći svjetski proizvođači automobila kao što su Ferrari,Lamborghini, Subaru, Alfa Romeo, Fiat, Lancia, Masserati, Seat...
Opremnjen sa navedenim sistemom SM chip tuning je ustanju da vrši mjerenja snage do 800 KS na točkovima i da testira brzine vozila do čak 400 km/h, što su za ostale dyno sisteme nedostižne karakteristike. Poslije svakog mjerenja dobijate isprintan po obrtajima ispis snage,obrtnog momenta,gubitka snage zbog mjenjača kao i max. brzine Vašeg vozila. Srce Bapro sistema je takozvana "Eddy current brake" koja omogućava ubrzavanje na rolerima bez obzira na snagu motora kao i vožnju na dyno sistemu čije trajanje nije vremenski ograničeno.

SM uvijek ide korak dalje i sa ovim sistemom zaokružujemo našu tuning ponudu i sada kod nas možete da uradite sve na jednom mjestu. Naše desetogodišnje iskustvo iz oblasti tuninga ovim sistemom dobija jedan novi oblik koji nam je do sada nedostajao.

Cijena 2 mjerenja je 50 eura...

DYNO GALERIJA

DYNO VIDEO