Vaše vozilo nije pronađeno u SM bazi ???

Posted 2 years ago by Administrator

news-pic

Ne brinite !!! Baza sadrži većinu modela koji se najčešće rade ali zbog kompleksnosti podataka moguće je da baš Vaše vozilo ne možete da pronađete i u tome slučaju nas kontaktirajte i mi ćemo u najkraćem mogućem roku dodati Vaše vozilo u SM bazu.

U bazi su većinom modeli koji se "isplate" remapirati i kod kojih je odnos uloženo/dobijeno pozitivan i na strani vlasnika. Mnogo modela je izostavljeno iz baze jer je dobitak na njima relativno mali ali to ne znači da se ti modeli ne mogu uraditi na Vaše insistiranje. Za svaki model koji niste pronašli molim Vas da kontaktirate info@smchiptuning.com i zatražite više podataka o istom.

Može se desiti da pronađete i pogrešne podatke koji ne odgovaraju Vašem modelu po fabričkim karakteristikama tako da i to možete da prijavite na naš mail. Mi smo se trudili sto pažljivije i preciznije da bazu formiramo, ali zbog velikog obima i ogromnog broja podataka realno je moguća i poneka greška.
Na kraju, može se desiti da pronađete svoj model i motor ali da tražite mapu koja nije dostupna u bazi (SM eco, SM power, SM race...) pa takođe to ne znači da ne može da se uradi ta mapa, potrebno je da pošaljete upit na naš mail i tamo detaljno napišete šta planirate da uradite.


×