slide image
Godišnji odmor

VAŽNO !!! SM chip tuning Gradiška neće raditi od 5.8. do 2.9. ostali SM distributeri radiće uobičajeno u ovome periodu.

slide image
Novi SM distributeri u BiH

Novi SM distributeri se nalaze u Vitezu (BiH) i u Modriči (BiH), za više informacija pogledajte u SM kontakt stranici.

slide image
Vaše vozilo nije pronađeno u SM bazi ???

Ne brinite !!! Baza sadrži većinu modela koji se najčešće rade ali zbog kompleksnosti podataka moguće je da baš Vaše vozilo ne možete da pronađete i u tome slučaju nas kontaktirajte i mi ćemo u najkraćem mogućem roku dodati Vaše vozilo u SM bazu.

prev next
Godišnji odmor
Novi SM distributeri u BiH
Vaše vozilo nije pronađeno u SM bazi ???
Garancija kvaliteta

SM chip tuning Vam daje garanciju na mape 3 godine i u slučaju updatea u ovlaštenom servisu nema dodatnog troška zbog ponovne instalacije mape, takođe vraćanje orginalne mape se ne plaća i može da se realizuje u bilo kome trenutku kod svih ovlaštenih SM distributera.

Plaćate mapu samo ako ste zadovoljni !!!    100 % Customer satisfaction

SAZNAJTE VIšE
Garantie
Distributor
Želite da budete naš distributer?

SM chip tuning Vam nudi mogućnost da postanete jedan od naših distributera. Mi Vam možemo obezbjediti neophodnu opremu za chip tuning i obuku ali možete i sami da nabavite opremu. Postoje razni paketi chip tuning opreme zavisno od toga koja vozila planirate da radite tako da se cijene mogu prilagoditi Vašim potrebama. SM može dati zastupništvo samo jednom distributeru iz jedne teritorijalne oblasti odnosno grada, ako ste zainteresovani slobodno nas kontaktirajte ovde i saznajte više detalja i uslova.

KONTAKTIRAJTE NAS
×