Ocijenite SM chip tuning i ostvarite popust !!!

Posted 2 years ago by Administrator


Ostavite review na FB i Google stranici i imate pravo na popust u SM chip tuningu. Rok za ocijenu će biti od 30.12.2022 pa do 3.4.2023 a pravo na popust imate neograničeno. Ova akcija je zamišljena da pomogne nama da budemo još bolji i da nam ukažete na eventualne propuste a sa druge strane da nas dobrom ocijenom podržite da i dalje nastavimo da radimo na ovom nivou.

Popust važi samo za SM chip tuning Gradiška i ocijenjivanje ćete raditi na stranicama SMa Gradiška.

Vi treba da glasate na 2 mjesta i za svako glasanje dobićete 5% popusta na osnovnu cijenu mape koju planirate da radite kod nas.

Da ocijenite našu novu stranicu, Vaše iskustvo sa SMom, Vašu preporuku na Facebooku kliknite ovde (laptop/desktop) ili ako otvarate sa telefona (android/ios) onda ovde i tu pronadjite na informacijama o stranici ocijena (reviews) !

Da isto to uradite na Googlu kliknite na link ovde (za sve verzije uredjaja je isto) !


Kad završite review (ocijenjivanje) potrebno je da pošaljete ime i prezime, grad, datum i vrijeme ocijene, username sa koga ste glasali i na Facebooku i na Googlu na mail info@smchiptuning.com ili na FACEBOOK SM page u poruci.

Te podatke treba da zapišete ili sačuvate negdje jer će Vam trebati kad budete rezervisali termin.

Rok za review će biti jednom godišnje u trajanju od 3 mjeseca, ovaj prvi put to će biti od 30.12.2022 pa do 3.4.2023. Tada ako uradite ocijenjivanje na oba mjesta (FB i Google) imaćete ukupan popust od 10% koji možete iskoristiti kad god želite, tj. ne morate u godini kad ste ocijenjivali. Dovoljno je prilikom rezervacije termina poslati podatke koje ste prethodno sačuvali (ime i prezime, grad, datum i vrijeme ocijene, username) i to je to, popust je Vaš.

Ovim načinom ocijenjivanja želimo svakoga da nagradimo ko učestvuje u unapređenju SM chip tuninga.
Svaka ocijena koja nije u terminu od 3 predviđena mjeseca godišnje je takođe dobro došla ali nažalost ne ulazi u popust zbog tehničke prirode i problema oko evidencije jer je prekomplikovano cijele godine voditi evidenciju oko reviewa.


×
news.view