SM ovlašteni distributeri

SM chip tuning Vam nudi mogućnost da postanete jedan od naših ovlaštenih distributera. Postoje 3 osnovna uslova koja treba da ispunite:

  1. morate imati servis,lokal,auto kuću,bilo koji objekat gdje može da se radi chip tuning. Nije moguće da dobijete zastupništvo a da radite na parkingu ili ispred zgrade.
  2. samo jedan distributer može da bude iz jednog grada, tako da ako već imamo distributera u Vašem gradu saradnja nažalost nije moguća
  3. potreban je bilo koji profi/orginal alat za chip tuning, nije bitno da li je master ili slave verzija, nije bitno da li sami to kupite ili preko nas, bitno je da ima važeću licencu i da je orginal

Od nas možete da očekujete besplatnu obuku oko chip tuninga kao i tehničku podršku u daljem radu svaki radni dan od 10-18h preko skypa. Ovlašteni distributeri mogu da se nalaze na SM kontakt stranici i svi upiti iz Vašeg kraja šalju se na Vašu adresu.

Danas, postoji mnogo alata za chip tuning na tržištu. Vi treba da odaberete alat koji se najbolje uklapa u Vaše potrebe, nama nije bitno koje je to model i ko je proizvođač, ono sto je bitno za nas je da je alat orginalan sa važećom fabričkom licencom i da ima tehničku podršku od strane fabrike.

Prilikom kupovine alata imate mogućnost velike uštede ako kupite slave uređaje koje možete povezati na naš master. Kasnije ako bude bilo potrebe možete svaki slave da nadogradite u master bez slanja alata u fabriku. Sve alate možete da kupite samostalno ili preko nas. Ukoliko posjedujete slave alat tada možete da radite u minusu, odnoso da ne uplaćujete kredit unaprijed nego da plaćate jednokratno kad se nakupi dogovoreni iznos i kad Vi posao naplatitie od klijenta. Prilikom instalacije mape može da dodje do nekih okolnosti kada mapa neće ostati na vozilu(neispravno vozilo, razni tehnički problemi...) i kada nećete moći da naplatitie posao, tada ni Vi nećete platiti mapu.

100 % Dealer satisfaction

Za sva pitanja oko SM distribucije i uslova, možete da koristite kontakt:

  • SM chip tuning
  • Banjalučka cesta 218A
  • 78400 Gradiška
  • info@smchiptuning.com
  • +387 65 514 479
  • Srđan
  • Radno vrijeme svaki radni dan 10-18h
×